Start trainingen

Beste allemaal, zoals aangekondigd door de landelijke overheid zijn de coronaregels versoepeld en mogen de jeugd en senioren weer gaan sporten. Hiervoor zal de Gemeente de sportparken  heropenen uiteraard met inachtneming van de geldende coronaregels. Er zijn verschillende regels, namelijk voor de groep t/m 12 jaar en 13jaar en ouder. Onderstaand treft U het protocol aan welk door ons is opgesteld. Het heeft alleen maar een kans van slagen als eenieder, dus spelers, trainers en ouders, zich hieraan gaan houden ! Het sportpark is ALLEEN toegankelijk op de gepubliceerde tijden en dagen voor de genoemde spelers, spelers van andere elftallen zijn dan niet toegestaan op ons sportpark. Op deze website tref je een overzicht aan met dagen/tijden en jeugdelftallen welke dan mogen trainen.  

Alleen senioren die zijn aangemeld bij het bestuur mogen trainen op afgesproken dagen en tijden, tot op heden zijn dat Woenselse Boys 1e,2e en 4e elftal.

STANDAARD PROTOCOL TRAINING WOENSELSE BOYS Vermijd fysiek contact: zorg voor  1,5 meter afstand voor alle  personen vanaf 19 jaar. Kinderen onder 12 jaar kunnen georganiseerd trainen. Geen ouders/supporters aanwezig tijdens de training. – Informeer de trainer in geval van spelers met gezondheidsklachten. – Heb je vraagtekens bij een situatie?  schakel de trainer in! – Continue alles schoon houden: Er is desinfecterende handgel en wegwerp handschoenen tijdens de training. Na elke training worden hesjes uitgewassen. Kleedkamers en ballenhok worden schoongemaakt. Iedereen handen wassen voor en na de training thuis. Volg aanwijzigingen op van trainers en terreinknechten. Ben niet vroeger als 10 minuten voor de training aanwezig en na de training direct naar huis. Kleedkamers (2) zijn alleen open voor uitreiking materialen en evt toiletbezoek. Samen sporten en blijf gezond ! Zijn er nog vragen cq. opmerkingen laat het ons weten Johnny Duisters 06 15 09 15 55