Zaalvoetbaltoernooi zondag 13-01-2019

Beste jeugdleider,

Evenals voorgaande succesvolle jaren zal ook dit jaar weer het nieuwjaarszaalvoetbaltoernooi voor de jeugd georganiseerd worden. Deelname is natuurlijk gratis en vanuit de vereniging wordt verwacht dat alle jeugdspelers aan dit toernooi deelnemen.

Het toernooi vindt plaats op zondag 13 januari in het Studentensportcentrum, gelegen aan de Ring, tegenover de velden van Woenselse Boys en het ziekenhuis.

Er wordt gespeeld per leeftijdscategorie met gemengde teams die zoveel mogelijk op gelijk niveau worden ingedeeld. De E en de F spelen in de ochtend, de andere leeftijden in de middag.

De vraag aan alle leiders is om hun spelers enthousiast te maken voor deze dag en ze zo snel mogelijk   op te geven. Dit kan tot uiterlijk zaterdag 1 december (maar hoe eerder hoe liever) in de bestuurskamer, bij Guus Strik of bij Peter Geurts. Ook kun je mailen naar P.Geurts@tue.nl

Naast spelers hebben we natuurlijk ook begeleiders en scheidsrechters nodig. Hiervoor vragen we de leiders (of enthousiaste ouders) om zich ook via de mail of mondeling op te geven.

Natuurlijk geldt zowel voor spelers als voor begeleiders dat we er op moeten kunnen rekenen dat wie zich opgeeft ook daadwerkelijk komt opdagen op 13 januari of, in het uiterste geval, zich netjes afmeldt.

Informatie over indeling, tijdstippen e.d. zal naar de leiders via mail en verder via de website verstrekt worden.

In de hoop op jullie medewerking en met vriendelijke groet,

Guus Strik en Peter Geurts