Informatie bijeenkomst Technisch Kader

Beste leden, trainers, leiders, kader van Woenselse Boys,

Op woensdag 30 juni 2021 om 19.00 uur is er een informatiebijeenkomst over het technisch gebeuren in onze kantine. Wij hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten: de nieuwe technische commissie gaat bij de start van volgend seizoen een nieuw technisch plan uitrollen. Door de coronamaatregelen hebben we dit seizoen gedwongen een pas op de plaats moeten maken, maar de hoop is er dat we volgend seizoen weer teruggaan naar “normaal”. Daarom willen we tegen het einde van dit seizoen alle betrokken leiders, trainers en andere geïnteresseerden deelgenoot maken van onze plannen, zodat we direct bij de start van het seizoen gereed zijn om de nieuwe plannen en ideeën in de praktijk te kunnen brengen.

Aan de orde komen o.a.:

  1. De rol van de nieuwe technische commissie (Frank)
  2. De Voetbalacademie (Jonny Duisters en Marc Koolen)
  3. De indelingenmethodiek bij de jeugd volgens het technisch plan (Marc Koolen)
  4. Het streven om met het eerste elftal, het tweede en de JO-19-1 langzaam maar zeker de komende jaren progressie te boeken (Peter Geurts)
  5. Manieren om de kennis van onze jeugdtrainers te verhogen (alles op vrijwillige basis) (Frank)
  6. We zoeken vrijwilligers om onze organisatie te versterken (Frank)

De presentatie is in handen van ondergetekende tezamen met hoofd opleidingen Marc Koolen, jeugdvoorzitter Johnny Duisters en hoofdtrainer Peter Geurts. Wij zien jullie graag woensdag 30 juni om 19.00 uur!

Frank van Campfort

Voorzitter Woenselse Boys