Voetbalacademie gaat van start….

Hallo allemaal,

START VOETBALACADEMIE EIND MAART

De coronamaatregelen zijn er debet aan dat we met onze jeugd al geruime tijd geen competitie wedstrijden hebben kunnen spelen en dat nog steeds niet kunnen. We hebben als bestuur nagedacht over manieren waarop we onze jeugd in deze voor iedereen moeilijke tijden, maar ook voor in de toekomst toch iets extra’s te kunnen (blijven) aanbieden. Deze overpeinzingen hebben geleid tot het in het leven roepen van een nieuwe Woenselse Boys Voetbalacademie. Met deze Voetbalacademie gaan wij een gratis extra TECHNIEK training aanbieden voor alle jeugdleden van de categorieën JO6 t/m JO13 (lees: de onderbouw).

Wij bieden zo onze jeugdspelertjes van de onderbouw de kans om zich spectaculair te verbeteren. De trainingen die de voetbalacademie verzorgt zijn extra trainingen naast de reguliere trainingen die de kinderen krijgen bij hun team. Het is dus een extra techniektraining. Een extra training die overigens kosteloos is!

Deze extra trainingen zijn dus voor álle jeugdspelertjes van 6 tot en met 13 jaar. Het spreekt vanzelf dat de één beter en sneller leert dan de ander. Maar feit is dat hoe méér je oefent, hoe beter je wordt. Spelers die vooruitgang boeken zijn gemotiveerd en gedreven om zich technisch te blijven verbeteren. Spelers worden zo gestimuleerd om acties te maken en plezier krijgen in het voetbal. De kwaliteiten van onze spelers zal met stappen vooruitgaan.

De trainingen worden door eigen deskundige en ervaren jeugdtrainers gegeven, waarbij ook spelers van het eerste en tweede elftal van de Woenselse Boys worden ingeschakeld. Het wordt dus een echte Woenselse Boys activiteit en zal laten zien waarin onze vereniging zo sterk is: veel betrokkenheid en gedrevenheid, waarbij de sfeer heel belangrijk is. En die leuke sfeer zal gegarandeerd zijn omdat niet alleen de betrokken spelers veel plezier aan deze trainingen zullen hebben, maar ook de ouders zullen genieten.

Wij willen na een periode van 8 stuks intensieve techniektrainingen de spelers die hebben meegedaan met de Voetbalacademie belonen met een certificaat / presentje. Indien de spelers zich opgeven voor de extra techniektraining van de

Voetbalacademie dan is die is die inschrijving niet vrijblijvend: je wordt dan wel geacht ook daadwerkelijk te komen: onze trainers – die zich kosteloos inzetten – willen namelijk wél weten met hoeveel spelertjes ze tijdens de trainingen rekening moeten houden.

Trainingsdagen- en tijden;

Trainingen zijn op de woensdag van 17.00 uur tot 17.55 uur op kunstgrasveld.   Woensdag 31-03-2021 / 7-04-2021 /14-04-2021 / 21-04-2021 / 28-04-2021 /  19-05-2021 / 26-05-2021 / 02-06-2021

—————————————————————————————————————

Naam:                              ______________________

Telefoonnummer:   ______________________

Elftal:                     ______________________

Inschrijfformulier digitaal of via de whats app kunnen jullie bij je trainer inleveren, graag voor zaterdag 6 maart 2021

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie van de Woenselse Boys