rookvrije sportparken

Zoals verwacht gaat de actie “op weg naar rookvrij” verder, de Gemeente heeft de huurvoorwaarden aangepast waardoor er sinds 1 augustus 2022 niet meer gerookt mag worden op en bij de Gemeentelijke sportparken. Woenselse Boys, als huurder, moet erop toezien dat dit wordt nageleefd door leden en bezoekers.  Zie onderstaand bericht van de Gemeente Eindhoven

Rookvrije sportaccommodaties
In de Sport- en beweegvisie 2021-2025 ‘Heel Eindhoven beweegt!’ staat dat we willen dat mensen op steeds meer plekken in Eindhoven kunnen bewegen en sporten in een gezonde omgeving. Daar hoort een rookvrije sportomgeving bij. Er mag niet daarom meer gerookt worden in, op en bij onze sportaccommodaties.

Als huurder van een gemeentelijke sportaccommodatie, zie je er straks op toe dat er niet wordt gerookt door iedereen die namens jou gebruik maakt van de sportaccommodatie. Dit geldt voor de leden van je eigen club, medewerkers, vrijwilligers, spelers van de tegenpartij en publiek. Er wordt dus niet gerookt langs de lijn, op de tribune, bij de entree, et cetera.  Rookvrij betekent helemaal rookvrij. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.